O nama

Uređenje doma je tema koja  je veoma popularna u poslednjih par decenija. Sadržaji sa ovom tematikom su zastupljeni na televizijskom programima, časopisima, sajtovima, katalozima, društvenim mrežama. Međutim kada se malo više vremena provede gledajući te saržaje, vidi se da je to uglavnom prosto prežvakavanje istog materijala i tema.

Pošto nismo bili zadovoljni sa informacijama koje su dostupne, rešili smo da pokrenemo jedan sajt koji bi imao te nedostajeće informacije. Preusmerili smo sajt bajeonline.net da mu to bude osnovna tematika. Cilj je predstavljanje osnovnih stvari na jasan način, ali i vesti za koje mislimo da su marginalizovane bez razloga.

Nakon određenog vremena se pokazalo da ima interesovanja za ono što pišemo. Da bi sajt bolje izgledao potrudili smo se da sve bude složeno po smislenim kategorijama, što olakšava snalaženje na njemu.

bajeonline
izvor – bajeonline.net

Pored tema o uređenju enterijera i eksterijera, prenosimo vesti o nekretninama i svemu oko njih iz Srbije i sveta. Vesti su malo manje zastupljene u poslednje vreme pošto se pokazalo da je interesovanje posetilaca više za tehnike i materijale koji se koriste u radovima oko uređenja nekretnina.

Na sajtu bajeonline.net smo zainteresovani da čujemo vaše predloge ili kritike, kako predlažete da ovaj sajt poboljšamo javite nam preko kontakt forme. Ukoliko se bavite nekim sličnim sadržajima i imate predlog za saradnju javite nam da se dogovorimo za saradnju na obostranu korist.

Sajt bajeonline.net je napravila, razvila i održava firma “Tri zvezde” iz Apatina.

Vejin M. Nikola

Tri zvezde

25260 Apatin