Marketing

Nudimo mogućnost postavljanja banera za reklamiranje na sajtu bajeonline.org  u sklopu sidebara. Ukoliko ste zainteresovani, javite nam se preko kontakt  forme.

Sajt o nekretninama bajeonline.net se redovno osvežava sa sadržajem, pratimo novosti vezane za nekretnine lokalno i globalno, a tu su i tekstovi koji treba da pomognu oko održavanja nekretnina. Trenutno se najviše pažnje posvećuje temama koje su vezane za oblast “uradi sam ” i “sam svoj majstor”.

Na ovom sajtu postoje dve pozicije za banere i tu je mogućnost objavljivanja PR tekstova.

Pozicija broj 1

Baner pri vrhu strane jasno vidljiv kako sa desktop tako i na mobilnim platformama. Dimenzije banera su možda malo nestandardne, ali su se najbolje pokazale na ovom sajtu.

reklama o nekretninama

Dimenzije banera su 622 x 80 px, a veličina ne treba da bude veća od 200 KB. Baner se prikazuje na svim stranicama sajta.

Predviđeni formati su JPG, PNG i GIF.

Cena zakupa za 1 mesec je 7 000 dinara. Plaćanje se vrši avansno.

Pozicija sa strane

U sklopu sidebara je predviđeno postavljanje samo jednog banera. Na taj način neće postoja takmičenje sa konkurencijom se reklamira na sajtu..

Media kit nekretnine

Dimenzije banera su 300 x 200 px, a veličina ne treba da bude veća od 200 KB. Baner se prikazuje na svim stranicama sajta.

Predviđeni formati su JPG, PNG i GIF.

Cena zakupa za 1 mesec je 5 000 dinara. Plaćanje se vrši avansno.

Objavljivanje PR tekstova

Na sajtu bajeonline.net je moguće objaviti i promotivne tekstove. Dužina bi trebala biti do 2000 reči i sa dva linka prema potrebama unutar teksta.

Po potrebi i mi možemo sastaviti tekst i obezbediti slike.

Cena za objavljivanje ovakvog teksta je 10 000 dinara.