Fruškogorske terme u Vrdniku

Što se tiče turizma opština Irig ima šta da ponudi, a sada izgradnjom “Fruškogorske terme” u Vrdniku će ponuda biti još bogatija. Ovo mesto već ima kompleks otvorenih i zatvorenih bazena koji su veoma dobro uređeni.

Smaštaja u vrdniku ima u raznim oblicima, ali trenutno je najbolje uzeti neki apartman.  Izgradnjom novog sadržaja ponuda će se obogatiti, jer su akva parkovi veoma popularni.

Pored naziva Fruškogorske terme, trenutno je u opticaju i Fruške terme. Iako se planira veliki broj ležaja, investitori se za sada nisu upustili u neku ozbiljniju promociju.

Šta se može očekivati

Što se tiče bazena zamišljeno je da oni budu na više nivoa, a trebalo bi ih biti deset. Sam objekat će imati moderan izgled, a svojim izgledom i rasporedom će se dobro uklopiti u celinu Fruške gore.

Smeštajni kapacitet je u planu da bude 400 ležajeva. Ovo je neki ukupan broj, a sami radovi su podeljeni u dve faze. Razlog za podelu u dve faze jeste sama kompleksnost obejta koji će imati i drugih sadržaja u ponudi za turiste sem bazena.

Ukupna površina kompletnog objekta će biti malo veća od 28 000 m2. Investiror ovih poslova jeste firma Promont Group.

Šta se do sada uradilo

Trenutno se obavljaju građevinski poslovi uklanjanja zemljišta i nivelisanja terena. Pošto je bilo dobro vreme to je privedeno kraju, a

Cilj prve faze je da se završi deo sa bazenima, restoran, welnes i da budu gotova 61 soba. Za drugu fazu konačno završenje kompletnog objekta. Svakako da će završetak radova na ovom objektu omogućiti veći izbor turistima gde će se smestiti.